Женски свет Нов форум, форум за секоја, тинејџерка, девојка, идни и сегашни мајка, жени, сопруги... |
|
| Чувства,емоции....на денот од вашата свадба | |
| | Автор | Порака |
---|
LadyD Администратор
Број на мислења : 673 Место : Скопје
| Предмет: Чувства,емоции....на денот од вашата свадба Вто Јан 11, 2011 1:08 am | |
| Невести, какви чувства освен радост, среќа и љубов, чувствувавте дента? Дали во некој момент ви допреа други емоции? Како се чувствувавте кога го видовте прв пат сопругот кога влагаат во соба по вас, кога ве изнесуваат од дома-имаше ли некоја солза? Кога го рековте судбоносното ДА, свеченото влагање во ресторан, валцерот.....? | |
| | | BetiBup Модератор
Број на мислења : 471 Возраст : 41 Место : Скопје
| Предмет: Re: Чувства,емоции....на денот од вашата свадба Вто Јан 11, 2011 1:16 am | |
| Јас не осетив дека ке се мажам се до моментот кога дојде мм по мене, кога ја слушнав музиката триста пеперуги ми поминаа низ стомакот од радост, возбуда....и дрмнав неколку чашки узо и се беше оки. Кога влезе мм бев прерсреќна. Во ресторанот прекрасно се чуствував кога го игравме првото танго со мм, после се беше хај фај - екстра | |
| | | LadyD Администратор
Број на мислења : 673 Место : Скопје
| Предмет: Re: Чувства,емоции....на денот од вашата свадба Чет Јан 20, 2011 8:13 pm | |
| Зошто жените плачат на венчавки, а мажите не ?Мажите може и да заплачат на венчавки, но отсекогаш мажите биле заштитници и воини, а солзите биле знак на слабост. За жал не постојат „солзи радосници“ ???? Така барем пишуваат психолозите, а колку може да им се верува, не знаеме. Психолозите велат дека луѓето кога плачат на среќни краеви (happy endings), тоа е реакција на моментот кога има сомнеж како нешто ќе заврши. Жените пак плачат најмногу на венчавки, и тоа е најизразено нејверојатно поради тоа што потсвесно се разочарани од сопствените романтични сништа. Хмммм,.......... Извор | |
| | | tanja.v Нов член
Број на мислења : 148 Возраст : 45 Место : Skopje
| Предмет: Re: Чувства,емоции....на денот од вашата свадба Пет Јан 28, 2011 3:00 am | |
| haha kolku e ova tocno neznam inaku jas se rasplakav na veridbata i za toa e krivec babami a za svadbata bev premnogu sreknja solza nepustiv e koga ja gledav kasetata togas se rasplakav moze da bev negde daleku mazena ke placev neznam ama vaka na 5 min od mojte sum pa ne mi falat i ne im falam sekoj den se gledame | |
| | | Mimi22 Најактивен член
Број на мислења : 236 Возраст : 40 Место : скопје
| Предмет: Re: Чувства,емоции....на денот од вашата свадба Пет Јан 28, 2011 3:00 pm | |
| Bev mnogu opustena na svadbata ne me fakase panika mi se nasolzija ocite koga vo dvor ja slusnav muzikata me preplavi nekoe ubavo cuvstvo i oni dodeka igraa nadvor drugarka mi koja mi e starosvatica se iskrade vo soba i ona so nasolzeni oci i mene mi se nasolzija posle se bese ok bev srekna | |
| | | Sponsored content
| Предмет: Re: Чувства,емоции....на денот од вашата свадба | |
| |
| | | | Чувства,емоции....на денот од вашата свадба | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Не можете да одговарате на темите во форумот
| |
| |
| |
|