Женски свет
Се префрливме на новиот сајт-форум
http://www.zenskitajni.com
ве чекаме, се надеваме на добра дружба и забава.
Женски свет
Се префрливме на новиот сајт-форум
http://www.zenskitajni.com
ве чекаме, се надеваме на добра дружба и забава.
Женски свет
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Женски свет

Нов форум, форум за секоја, тинејџерка, девојка, идни и сегашни мајка, жени, сопруги...

HomeLatest imagesРегистрирајте сеВлез

На кој мобилен оператор сте претплатник?

Go down 
+4
BetiBup
tanja.v
LadyD
Chocolate
8 posters
АвторПорака
Chocolate
Модератор
Модератор
Chocolate

Број на мислења : 305
Female Возраст : 37
Место : Скопје

На кој мобилен оператор сте претплатник? Empty
ПишувањеПредмет: На кој мобилен оператор сте претплатник?   На кој мобилен оператор сте претплатник? EmptyПет Јан 21, 2011 12:25 am

Јас сум претплатник на T-Mobile и на Vip. Задоволна сум од Vip. Според мене, нудат подобри услуги. Не ми се допаѓа тоа што често снемува мрежа. Иако од T-Mobile не сум задоволна, бројот нема да го откажам затоа што имам " златен број ".
Вратете се на почетокот Go down
LadyD
Администратор
Администратор
LadyD

Број на мислења : 673
Female Место : Скопје

ПишувањеПредмет: Re: На кој мобилен оператор сте претплатник?   На кој мобилен оператор сте претплатник? EmptyПет Јан 21, 2011 12:28 am

Т-Мобиле веќе 6 години и навистина сум презадоволна
https://zenskisvet.macedonianforum.net
tanja.v
Нов член
Нов член
tanja.v

Број на мислења : 148
Female Возраст : 45
Место : Skopje

ПишувањеПредмет: Re: На кој мобилен оператор сте претплатник?   На кој мобилен оператор сте претплатник? EmptyПет Јан 21, 2011 1:19 am

t-mobile sme odamna neznam kolku godini ama zadovolni sme so mm sme na ista preplata ,jas nevrtam mnogu ama pak on takva mu e rabotata sto e non stop na tel i ne plakame mnogu ,sega sakame da zememe uste dva broja za decava
BetiBup
Модератор
Модератор
BetiBup

Број на мислења : 471
Female Возраст : 41

ПишувањеПредмет: Re: На кој мобилен оператор сте претплатник?   На кој мобилен оператор сте претплатник? EmptyПет Јан 21, 2011 1:25 am

јас порано бев на Т- мобиле, но сега сум на ОNE, фамилијарен круг сме и сите сме бесплатно, супер ми е, и затоа ни фиксен не ми е потребен ког асе беспари збориме со мм и моите.
Сонце
Администратор
Администратор
Сонце

Број на мислења : 415
Female Возраст : 44

ПишувањеПредмет: Re: На кој мобилен оператор сте претплатник?   На кој мобилен оператор сте претплатник? EmptyПет Јан 21, 2011 1:52 am

На сите оператор сум имала број,и не секогаш биле добри.Се во свое време и причини.

Веќе 1,5 година сум на Вип секогаш имаат одлични понуди.Беа во подредена ситуација поради големите Мобимак и Космофон,па нудеа а и сега нудат одлични услуги.Никогаш не сум проблем со мрежата.Пост-пејт сум со 236денари месечна претплата и кон 1 број бесплатно а тоа е мм.Кон сите други мобилни и фиксни цената е 6.6 денари поповолно здравје.
Засега немам никаква причина да менувам,не сум или поголеми проблеми со веродостојноста на сметката.
mama Mace
Активен член
Активен член
mama Mace

Број на мислења : 187

ПишувањеПредмет: Re: На кој мобилен оператор сте претплатник?   На кој мобилен оператор сте претплатник? EmptyПет Јан 21, 2011 11:24 am

ние сме на One и меѓу нас е бесплатно, 50 денари ни е тарифа месечно, незнам колку бесплатни минути имаме за кон други корисници+бесплатни пораки. Арно ама мм сега чепкал по операториве и навистина Вип нуделе најдобро исплатливи опции.
tanja
Модератор
Модератор
tanja

Број на мислења : 63
Female Возраст : 40

ПишувањеПредмет: Re: На кој мобилен оператор сте претплатник?   На кој мобилен оператор сте претплатник? EmptyНед Јан 23, 2011 12:08 am

Претходно бев на Т-мобиле, ама сега сум на Оне и многу ми е поповолно. Имам два броја едниот ми е со 50 денари, ПР линија од кај моите од работа па така со нив имам 3000 минути бесплатни. А на другиот мислам дека претплатата ми е 350, во пакет е со тв и интернет и затоа не знам баш битно до сега немам надминато. Ама и на тој имам 400 бесплатни минути кои си ги користам кон 1 број. Минутата и на двата броја ми е 5,5 денари.
Мм има броеви од сите 3 оператори, ама до пред извесно време плаќаше астрономски сметки. Сега има неогрничено бесплатни разговори и пораки кон цела Оне мрежа, а кога на тоа ќе се додадат и тие 1000 минути кои што ги има на бројот од Вип. Сметките драстично паднаа. За среќа.
Mimi22
Најактивен член
Најактивен член
Mimi22

Број на мислења : 236
Female Возраст : 40
Место : скопје

ПишувањеПредмет: Re: На кој мобилен оператор сте претплатник?   На кој мобилен оператор сте претплатник? EmptyНед Јан 23, 2011 1:39 am

jas bev na site seg sum na vip i mnogu sum zadovolna nikogas pomali smetki ne sme plakale imam besplatno kon cela vip mreza i ni se isplati zaedno so mm maksimum plakame 1000 denari a to prethodno za eden broj ne bilo
Сонце
Администратор
Администратор
Сонце

Број на мислења : 415
Female Возраст : 44

ПишувањеПредмет: Re: На кој мобилен оператор сте претплатник?   На кој мобилен оператор сте претплатник? EmptyЧет Фед 10, 2011 4:34 pm

Се селиме на новиот форум :welcome:
http://www.zenskitajni.com/
Sponsored content

ПишувањеПредмет: Re: На кој мобилен оператор сте претплатник?   На кој мобилен оператор сте претплатник? Empty

На кој мобилен оператор сте претплатник?
Вратете се на почетокот 
Страна 1 of 1