| На кој мобилен оператор сте претплатник? | |
|
+4BetiBup tanja.v LadyD Chocolate 8 posters |
Автор | Порака |
---|
Chocolate Модератор
Број на мислења : 305 Возраст : 37 Место : Скопје
| Предмет: На кој мобилен оператор сте претплатник? Пет Јан 21, 2011 12:25 am | |
| Јас сум претплатник на T-Mobile и на Vip. Задоволна сум од Vip. Според мене, нудат подобри услуги. Не ми се допаѓа тоа што често снемува мрежа. Иако од T-Mobile не сум задоволна, бројот нема да го откажам затоа што имам " златен број ". | |
|
| |
LadyD Администратор
Број на мислења : 673 Место : Скопје
| Предмет: Re: На кој мобилен оператор сте претплатник? Пет Јан 21, 2011 12:28 am | |
| Т-Мобиле веќе 6 години и навистина сум презадоволна | |
|
| |
tanja.v Нов член
Број на мислења : 148 Возраст : 45 Место : Skopje
| Предмет: Re: На кој мобилен оператор сте претплатник? Пет Јан 21, 2011 1:19 am | |
| t-mobile sme odamna neznam kolku godini ama zadovolni sme so mm sme na ista preplata ,jas nevrtam mnogu ama pak on takva mu e rabotata sto e non stop na tel i ne plakame mnogu ,sega sakame da zememe uste dva broja za decava | |
|
| |
BetiBup Модератор
Број на мислења : 471 Возраст : 41 Место : Скопје
| Предмет: Re: На кој мобилен оператор сте претплатник? Пет Јан 21, 2011 1:25 am | |
| јас порано бев на Т- мобиле, но сега сум на ОNE, фамилијарен круг сме и сите сме бесплатно, супер ми е, и затоа ни фиксен не ми е потребен ког асе беспари збориме со мм и моите. | |
|
| |
Сонце Администратор
Број на мислења : 415 Возраст : 44 Место : Скопје
| Предмет: Re: На кој мобилен оператор сте претплатник? Пет Јан 21, 2011 1:52 am | |
| На сите оператор сум имала број,и не секогаш биле добри.Се во свое време и причини.
Веќе 1,5 година сум на Вип секогаш имаат одлични понуди.Беа во подредена ситуација поради големите Мобимак и Космофон,па нудеа а и сега нудат одлични услуги.Никогаш не сум проблем со мрежата.Пост-пејт сум со 236денари месечна претплата и кон 1 број бесплатно а тоа е мм.Кон сите други мобилни и фиксни цената е 6.6 денари поповолно здравје. Засега немам никаква причина да менувам,не сум или поголеми проблеми со веродостојноста на сметката. | |
|
| |
mama Mace Активен член
Број на мислења : 187
| Предмет: Re: На кој мобилен оператор сте претплатник? Пет Јан 21, 2011 11:24 am | |
| ние сме на One и меѓу нас е бесплатно, 50 денари ни е тарифа месечно, незнам колку бесплатни минути имаме за кон други корисници+бесплатни пораки. Арно ама мм сега чепкал по операториве и навистина Вип нуделе најдобро исплатливи опции. | |
|
| |
tanja Модератор
Број на мислења : 63 Возраст : 40
| Предмет: Re: На кој мобилен оператор сте претплатник? Нед Јан 23, 2011 12:08 am | |
| Претходно бев на Т-мобиле, ама сега сум на Оне и многу ми е поповолно. Имам два броја едниот ми е со 50 денари, ПР линија од кај моите од работа па така со нив имам 3000 минути бесплатни. А на другиот мислам дека претплатата ми е 350, во пакет е со тв и интернет и затоа не знам баш битно до сега немам надминато. Ама и на тој имам 400 бесплатни минути кои си ги користам кон 1 број. Минутата и на двата броја ми е 5,5 денари. Мм има броеви од сите 3 оператори, ама до пред извесно време плаќаше астрономски сметки. Сега има неогрничено бесплатни разговори и пораки кон цела Оне мрежа, а кога на тоа ќе се додадат и тие 1000 минути кои што ги има на бројот од Вип. Сметките драстично паднаа. За среќа. | |
|
| |
Mimi22 Најактивен член
Број на мислења : 236 Возраст : 40 Место : скопје
| Предмет: Re: На кој мобилен оператор сте претплатник? Нед Јан 23, 2011 1:39 am | |
| jas bev na site seg sum na vip i mnogu sum zadovolna nikogas pomali smetki ne sme plakale imam besplatno kon cela vip mreza i ni se isplati zaedno so mm maksimum plakame 1000 denari a to prethodno za eden broj ne bilo | |
|
| |
Сонце Администратор
Број на мислења : 415 Возраст : 44 Место : Скопје
| Предмет: Re: На кој мобилен оператор сте претплатник? Чет Фед 10, 2011 4:34 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: На кој мобилен оператор сте претплатник? | |
| |
|
| |
| На кој мобилен оператор сте претплатник? | |
|