| Тапетите повторно во мода | |
|
|
Автор | Порака |
---|
BetiBup Модератор
Број на мислења : 471 Возраст : 41 Место : Скопје
| Предмет: Тапетите повторно во мода Чет Јан 13, 2011 10:42 pm | |
| Тапетите се моментално најатрактивен и најмодерен детал при уредувањето на домот. Тапетите се употребувале во 80-те години, и од тогаш повторно денес се во мода. На пазарот можеме да ги најдеме во разни бои, големини и текстури. Порано се лепеле сите sидови, но сега само дел од sидот, некој крупен мотив. За разлика од порано, сега тапетите се со поквалитетни бои,подолготрајни, со разни мотиви и текстури. Дали вие во вашиот дом имате ставено некои тапети? Какви мотиви најчесто имате во домот? Кои бои според просторот ги користите? ____________________________________________ Моите sидови во домот ми се боени со зелени тонови, немам во дневната тапети, но наскоро планирам некој детаљ да ставам, некоја шара во посветла боја. Детската соба ми е со цветни мотиви, цвеќиња и пеперутки. _____________________________________________ Еве неколку примери на тапети: | |
|
| |
LadyD Администратор
Број на мислења : 673 Место : Скопје
| Предмет: Re: Тапетите повторно во мода Чет Јан 13, 2011 10:51 pm | |
| Една пријателка на ФБ ми има покажано готови тапети од штип ги нарачуваат по боја и големина што ви одговара,имате таму и контакт телефон и е-маил адреса. Пишете на ФБ со кирилични букви АПЛИКАЦИИ ЗА ЅИД и ќе видите колку разновидни работи и шари има. Ќе оставев линк, ама не користам ФБ така да одете на пребарување ќе ви ги покаже. | |
|
| |
BetiBup Модератор
| Предмет: Re: Тапетите повторно во мода Чет Јан 13, 2011 11:20 pm | |
| | |
|
| |
Sara Активен член
Број на мислења : 192 Возраст : 42
| Предмет: Re: Тапетите повторно во мода Пет Јан 14, 2011 10:54 am | |
| Знам Lady D за типот што ги изработува од Штип, но еве мојата колешка од Штип сепак си зема тапет од H&S, продавницата што се наоѓа во Рамстор. Здравје боже и јас планирам да ставам на некој дел од зидот во новата куќа, само може ќе им помине модата до тогаш Инаку мене ми се допаѓаат оние за во детските соби, таму обавезно ќе ставам најшарено што може, а за во дневна или спална може некој цветен мотив, во моментов ми е хит лилаковата боја, така и ни е дневната моментално со лилакова и жолта боја. | |
|
| |
BetiBup Модератор
| Предмет: Re: Тапетите повторно во мода Пон Јан 17, 2011 1:59 pm | |
| | |
|
| |
Sara Активен член
Број на мислења : 192 Возраст : 42
| Предмет: Re: Тапетите повторно во мода Пон Јан 17, 2011 4:14 pm | |
| Е стварно се преубави апликациите, многу весело делуваат | |
|
| |
LadyD Администратор
| Предмет: Re: Тапетите повторно во мода Вто Јан 18, 2011 11:54 am | |
| БетиБуп а од каде ги најде? | |
|
| |
BetiBup Модератор
| Предмет: Re: Тапетите повторно во мода Вто Јан 18, 2011 12:24 pm | |
| Од новото Веро во Џамбо ги има, има разни апликации за зид. | |
|
| |
Lile Нов член
Број на мислења : 1
| Предмет: Re: Тапетите повторно во мода Сре Мар 23, 2011 10:26 pm | |
| Moze li da mi dadete predlog za ureduvanje so tapeti..ili nekakvi crtezi na dnevna i spalna soba? i nekoj link kade mozam da najdam sliki za idea..:D | |
|
| |
LadyD Администратор
| Предмет: Re: Тапетите повторно во мода Пет Мар 25, 2011 3:44 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: Тапетите повторно во мода | |
| |
|