Женски свет Нов форум, форум за секоја, тинејџерка, девојка, идни и сегашни мајка, жени, сопруги... |
|
| Кога лисјата паѓаат-серија | |
| | Автор | Порака |
---|
BetiBup Модератор
Број на мислења : 471 Возраст : 41 Место : Скопје
| Предмет: Кога лисјата паѓаат-серија Сре Јан 12, 2011 10:30 am | |
| За мене е премногу убава серијава, постојано ја гледам. Има интересни моменти, возбудливи настани кои ке те остават без див, многу заплети, дејствија. Дали и вие ја пратите? Кои ликови ви се допаѓаат да ги гледате? Што најмногу ви се допадна во серијата, или пак не ви се допаѓа оваа серија? -Споделете разни милсења.... | |
| | | Mirjana Нов член
Број на мислења : 128
| Предмет: Re: Кога лисјата паѓаат-серија Сре Јан 12, 2011 12:24 pm | |
| Jas ja obozavam i samo taa serija ja gledam nemam vreme za drugi od sin mi ne me ostava mnogu mnogu da zjapam pe ke pustam ton do daska i taka samo na slusanje sum, dzevrie mi e omilen lik da se nasmeam od srce, nedzla mi se dopaga kako izgleda, dzem i levent se mnogu ubavi glumci da si isplaknes oci , se na se interesna serija , ne ja gledam od start od vtora sezona pocnav da gledam i iskreno se nadevam deka e celosno otkupena zosto ako ne e kuznae sto ke se sluci ko sto velija e vo zatvor. | |
| | | Chocolate Модератор
Број на мислења : 305 Возраст : 37 Место : Скопје
| Предмет: Re: Кога лисјата паѓаат-серија Сре Јан 12, 2011 4:12 pm | |
| Не ја следам серијава редовно. Само кога ќе начекам да ја даваат Џеврие, тогаш ја гледам. Многу ми е смешна Џеврие. | |
| | | tanja.v Нов член
Број на мислења : 148 Возраст : 45 Место : Skopje
| Предмет: Re: Кога лисјата паѓаат-серија Сре Јан 12, 2011 4:31 pm | |
| koga e serijata doma e stama ,ja gledame redovno ,a najmalata kerka pocna i baba i da ja vaka baba dzevrie | |
| | | *Ane* Нов член
Број на мислења : 67 Возраст : 41 Место : Skopje
| Предмет: Re: Кога лисјата паѓаат-серија Сре Јан 12, 2011 6:39 pm | |
| Ја пратам,ама од втората сезона,сега ми е криво што не ја гледав од почеток.Обожавам да ја гледам Џеврие,исто и Ферхунде,ме интересира до каде ке оди сеуште нивниот расипан памет и слатко си се смеам.А јас очи си плакнам на Левент,да го грабниш и да бегаш е | |
| | | MaryMacedonia Нов член
Број на мислења : 2
| Предмет: Re: Кога лисјата паѓаат-серија Чет Фед 24, 2011 12:01 am | |
| | |
| | | Сонце Администратор
Број на мислења : 415 Возраст : 44 Место : Скопје
| Предмет: Re: Кога лисјата паѓаат-серија Пет Jул 22, 2011 5:02 pm | |
| | |
| | | Sponsored content
| Предмет: Re: Кога лисјата паѓаат-серија | |
| |
| | | | Кога лисјата паѓаат-серија | |