| Односот на вашите родители со зетот | |
|
+5BetiBup tanja.v LadyD Sara Chocolate 9 posters |
Автор | Порака |
---|
Chocolate Модератор
Број на мислења : 305 Возраст : 37 Место : Скопје
| Предмет: Односот на вашите родители со зетот Сре Јан 12, 2011 5:01 am | |
| Каков однос имаат вашите родители со вашиот дечко/сопруг?
Дечко ми и татко ми имаат коректен однос. Не се блиски, меѓутоа кога ќе се видат си го имаат она - здраво, како си/како сте. Мило ми е што е така. | |
|
| |
Sara Активен член
Број на мислења : 192 Возраст : 42
| Предмет: Re: Односот на вашите родители со зетот Сре Јан 12, 2011 2:52 pm | |
| Супер однос, супер се сложуваат, заедно гледаат фудбал, делат ливче на спортска, се слушаат на телефон за било што, пу пу пу да не ги урочам. | |
|
| |
LadyD Администратор
Број на мислења : 673 Место : Скопје
| Предмет: Re: Односот на вашите родители со зетот Сре Јан 12, 2011 2:54 pm | |
| Ставам потпис на постот на чоколадце.Истот е и кај мене.Кога ќе се видат,коректен однос,здраво како си, некој мал муабет. И сметам дека е ОК | |
|
| |
tanja.v Нов член
Број на мислења : 148 Возраст : 45 Место : Skopje
| Предмет: Re: Односот на вашите родители со зетот Чет Јан 27, 2011 11:00 pm | |
| imaat super odnos do sega fala bogu se nemaat zamereno bukvalno go sakaat kako svoe dete a i on niv mnogu gi postuva | |
|
| |
BetiBup Модератор
Број на мислења : 471 Возраст : 41 Место : Скопје
| Предмет: Re: Односот на вашите родители со зетот Пет Јан 28, 2011 12:46 am | |
| Супер однос имаат го гледаат како свое дете, дури повеќе он им помага во све доколку брат ми. Со татко ми се како другари, супер се фала богу да не ги урочам пупу ахахаха. Некогаш кога ке имаме дуели се од негова страна наместо од моја страна. | |
|
| |
mama Mace Активен член
Број на мислења : 187
| Предмет: Re: Односот на вашите родители со зетот Пет Јан 28, 2011 12:50 am | |
| па веројатно е добар, чим го викаат за ова она и он одма трча дури понекогаш од што им иде многу по кеф мене ме нервира. шала на страна добри се и едните и другите. | |
|
| |
Mirjana Нов член
Број на мислења : 128
| Предмет: Re: Односот на вашите родители со зетот Пет Јан 28, 2011 1:59 pm | |
| Super odnos imaat zaedno si gledaat , igraat fudbal, kako drugari se barem sega za sega nemozam da se pozalam. | |
|
| |
Mimi22 Најактивен член
Број на мислења : 236 Возраст : 40 Место : скопје
| Предмет: Re: Односот на вашите родители со зетот Пет Јан 28, 2011 2:10 pm | |
| Od start go prifatija kako svoe dete se pocituvaat im pomaga za sto i da treba do sega nemalo nikakov problem daj boze taka i da ostane | |
|
| |
Сонце Администратор
Број на мислења : 415 Возраст : 44 Место : Скопје
| Предмет: Re: Односот на вашите родители со зетот Чет Фед 10, 2011 4:07 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Предмет: Re: Односот на вашите родители со зетот | |
| |
|