Женски свет Нов форум, форум за секоја, тинејџерка, девојка, идни и сегашни мајка, жени, сопруги... |
|
| Колку време ви беше потребно да забремените? | |
| | Автор | Порака |
---|
Chocolate Модератор
Број на мислења : 305 Возраст : 37 Место : Скопје
| Предмет: Колку време ви беше потребно да забремените? Вто Јан 11, 2011 2:47 am | |
| За оние кои се уште се обидуваат да го имаат своето прво дете, колку време се обидувате да забремените?
Јас се обидувам да забременам 5 месеци. Сепак, не се откажувам. Се надевам дека еден ден ќе останам бремена. | |
| | | tanja Модератор
Број на мислења : 63 Возраст : 40
| Предмет: Re: Колку време ви беше потребно да забремените? Вто Јан 11, 2011 10:35 pm | |
| Какво откажување Chocolate сигурно ќе успееш. Само храбро и чекаме убави вести наскоро Ние се обидувавме 1 година и 4-5 месеци. Е сега тоа е цел временски период од како почнавме да се обидуваме, додека останав бремена. Ама имаше период од неколку месеци кога и мене и на мм ни беше јасно дека нема да биде ништо, затоа што јас имав некои проблеми. Ние ни тогаш не се откажувавме и не престанавме да се надеваме. Што да се прави Надежта последна умира | |
| | | BetiBup Модератор
Број на мислења : 471 Возраст : 41 Место : Скопје
| Предмет: Re: Колку време ви беше потребно да забремените? Сре Јан 12, 2011 12:49 am | |
| Ние многу кратко се обидувавме,некаде2-3 месеци. Мислев дека набрзо нема да останам но ете за свадбата моја дознав дека сум бремена, од возбуда заборавив дека ми доцнеше и кога ми земаа крв ми се јавија да ми кажат дека ке имам | |
| | | LaDyGoDiVa Нов член
Број на мислења : 10 Возраст : 39 Место : Nekade
| Предмет: Re: Колку време ви беше потребно да забремените? Нед Јан 16, 2011 3:52 am | |
| Првиот пат вториот месец останав бремена-----трагично заврши Вториот пат исто вториот месец.........неуспешно Овај пат од првиот обид останав бремена,само еднаш тој месец пробавме и во мешето расти бебушка наша | |
| | | Sara Активен член
Број на мислења : 192 Возраст : 42
| Предмет: Re: Колку време ви беше потребно да забремените? Пон Јан 31, 2011 12:55 am | |
| Не многу, забременив некаде 6-7 месеци после свадбата, но тоа беше после вториот обид за забременување, значи брзо | |
| | | Sponsored content
| Предмет: Re: Колку време ви беше потребно да забремените? | |
| |
| | | | Колку време ви беше потребно да забремените? | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Не можете да одговарате на темите во форумот
| |
| |
| |
|