Женски свет
Се префрливме на новиот сајт-форум
http://www.zenskitajni.com
ве чекаме, се надеваме на добра дружба и забава.
Женски свет
Се префрливме на новиот сајт-форум
http://www.zenskitajni.com
ве чекаме, се надеваме на добра дружба и забава.
Женски свет
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Женски свет

Нов форум, форум за секоја, тинејџерка, девојка, идни и сегашни мајка, жени, сопруги...

HomeLatest imagesРегистрирајте сеВлез

Уредување на домот

Go down 
+3
tanja
Воскресија
Сонце
7 posters
АвторПорака
Сонце
Администратор
Администратор
Сонце

Број на мислења : 415
Female Возраст : 44
Место : Скопје

Уредување на домот Empty
ПишувањеПредмет: Уредување на домот   Уредување на домот EmptyВто Јан 04, 2011 1:55 am

Дали вашиот дом го имате уредено како што вие сакате и ви одговара или сте биле во положба каде што не сте можеле да интервенирате?
Било тоа од меѓучовечки односи или финансиски причини?
Но доколку имате можност и финансии, како и дали би го уредиле сами или би се консултирале со стручни лица во таа област?
Вратете се на почетокот Go down
Воскресија
Модератор
Модератор
Воскресија

Број на мислења : 70
Female

Уредување на домот Empty
ПишувањеПредмет: Re: Уредување на домот   Уредување на домот EmptyВто Јан 11, 2011 6:39 pm

Никогаш не би побарала мислење од некој стручен од таа област. Секогаш (барем досега) се трудам да биде по наш вкус со мажот ми. Прво цртам, а потоа тој прави рецензија. Досега се е во најдобар ред и за се сме се сложиле и договориле да ни биде баш по вкус.
tanja
Модератор
Модератор
tanja

Број на мислења : 63
Female Возраст : 40

Уредување на домот Empty
ПишувањеПредмет: Re: Уредување на домот   Уредување на домот EmptyВто Јан 11, 2011 7:20 pm

Станот го уредивме по наш вкус. Значи не баравме совети од стручно лица, барем не во делот на уредувањето. Е сега за тоа како не е се средено и како изгледа имаме добиено најразлични коментари. Се е до вкусот. Некои беа позитивно изненадени, а некои искоментираа дека баш и не личи добро. На тие им одговарам: Нас ни е најубаво, а вас никој не ве вика да живеете тука.
Најчести коментари уште кога почнавме да го средуваме станот беа : Па оти вие млади правите се во црно и бело извини? мислам стварно па зарам овие две бои се разервирани за постари замислен И тоа никој од блиските не ни се мешаше во изборот ниту пак коментираше. Сите оние што коментираа, се се накои за мене и мм неважни личности
delfinka
Нов член
Нов член

Број на мислења : 6

Уредување на домот Empty
ПишувањеПредмет: Re: Уредување на домот   Уредување на домот EmptyСаб Јан 22, 2011 2:17 am

Nie dosega obicno samite si pravevme planovi i nasite zelbi gi realiziravme samostojno,no kupivme stan od neodamna vo koj sesute ne sme preseleni i ovoj pat zemavme strucno lice apsolutno za se od mesto na stoenje na mebel do boja na zidovi da ni predlozi...znaci ovoj pat ostavivme se vo race na profesionalec pa ocekuvame da vidime dali ke ni se sovpadnat vkusovite:)
tanja.v
Нов член
Нов член
tanja.v

Број на мислења : 148
Female Возраст : 45
Место : Skopje

Уредување на домот Empty
ПишувањеПредмет: Re: Уредување на домот   Уредување на домот EmptyСаб Јан 22, 2011 2:34 am

pa do sega se sto imame menjavano doma se sami duri i koga vo salonot koga stavavme gips tabli mm sam si gi mestese ,vaka barem znam deka e po moj vkus ,a posto i mm raboti so namestaj garniturata vo dnevna ,lezajot si gi pravese po nas merak
Mimi22
Најактивен член
Најактивен член
Mimi22

Број на мислења : 236
Female Возраст : 40
Место : скопје

Уредување на домот Empty
ПишувањеПредмет: Re: Уредување на домот   Уредување на домот EmptyСре Јан 26, 2011 10:11 pm

se sreduvavme sami mm sam gletuvase krecese mestese jas bev trudna koga mestevme sami si biravme namestaj aparati se komplet i nas ni e super za drugite ic ne ni e gajle
BetiBup
Модератор
Модератор
BetiBup

Број на мислења : 471
Female Возраст : 41

Уредување на домот Empty
ПишувањеПредмет: Re: Уредување на домот   Уредување на домот EmptyЧет Јан 27, 2011 12:27 am

Ние првин купивме стан, одпосле купувавме намештај и кујнски елементи. Кујната и плакарот во спална ми беа по нарачка по наш вкус. Ние си биравме бои, и јас им ја цртав како да ми изгледа кујната и плакарот вграден.
Гледавме да се тоновите блиски и земјени тонови сакав. Дома се ми е на кафено, крем а ѕидовите ми се крем маслинесто зелена со јака зелена во спалната соба. Во кујната ги поделивме боите, белата е горен елемент а долниот елемент е кафената, и излезе супер. Теписоните ми се крем боја а комодата венге. Но кога повторно би имала нов стан поинаку би го средила, да ја рабијам монотонијата која ја гледам неколку години аххахаа
Сонце
Администратор
Администратор
Сонце

Број на мислења : 415
Female Возраст : 44

Уредување на домот Empty
ПишувањеПредмет: Re: Уредување на домот   Уредување на домот EmptyЧет Фед 10, 2011 4:31 pm

Се селиме на новиот форум :welcome:
http://www.zenskitajni.com/
Sponsored content

Уредување на домот Empty
ПишувањеПредмет: Re: Уредување на домот   Уредување на домот Empty

Уредување на домот
Вратете се на почетокот 
Страна 1 of 1