BetiBup Модератор
Број на мислења : 471 Возраст : 41 Место : Скопје
| Предмет: Доверба во вашиот партнер Нед Јан 09, 2011 3:26 am | |
| Јас во мм имам гоолема довреба, секако сама сум си го одбрала и сама со се ке се справувам. Но сепак како и да е пу пу пу супер е па за понатака ке видиме како ке биде. Дали вие во вашиот партнер имате доволно довреба и колку? | |
|
Chocolate Модератор
Број на мислења : 305 Возраст : 37 Место : Скопје
| Предмет: Re: Доверба во вашиот партнер Нед Јан 09, 2011 3:28 am | |
| Имам целосна доверба во партнерот. Да не беше така, до сега немаше да бидам со него. | |
|
Воскресија Модератор
Број на мислења : 70
| Предмет: Re: Доверба во вашиот партнер Нед Јан 16, 2011 4:20 pm | |
| Потполна доверба | |
|
cakegirl Модератор
Број на мислења : 111
| Предмет: Re: Доверба во вашиот партнер Нед Јан 16, 2011 5:18 pm | |
| Имам доверба ,му верувам мнооогу,ама не целосна.Имам и некој % резерва.Па ни самата себеси не си верувам целосно,нарочито кога сум излезена по продавници | |
|
ivi Нов член
Број на мислења : 12 Возраст : 37 Место : skopje
| Предмет: Re: Доверба во вашиот партнер Сре Јан 19, 2011 7:19 pm | |
| Јас порано бев многу љубоморна,ама без потреба и за тоа многу се каравме.Па,со тек на време сватив дека нема потреба од такво нешто,па се смирив и многу ми е убаво вака.Сега имам доверба и односот ни е супер | |
|
Mimi22 Најактивен член
Број на мислења : 236 Возраст : 40 Место : скопје
| Предмет: Re: Доверба во вашиот партнер Нед Јан 23, 2011 3:34 pm | |
| Jas sum vo princip mnogu ljubomorna ama si ja krijam ljubomorata .sekogas mi treba vreme dodeka steknam doverba i toj period se izmacuvam somnevajki se vo gluposti.So mm koga bevme vo vrska mnogu pati go spionirav bez da znae mu go cepkav mobilniot isto bez da znae ama so tek na vreme steknav doverba i ne go pravam toa.I sega znam nekogas da se fatam kako mu go cepkam mobilniot mozebi e nekoja navika ne e od nedoverba. | |
|
Sponsored content
| Предмет: Re: Доверба во вашиот партнер | |
| |
|